Tisztelt Megrendelő!

Televízióban bemutatkozni elérhető áron? Igen! Figyelmébe ajánlom online-csatornánkat, ahol lehetősége van arra, hogy ország-világ előtt megismertesse szolgáltatásait. A teendője csupán annyi, hogy jelentkezzen az info@eskuvotv.com címen. A megrendelés költsége két részből áll: gyártási és egy sugárzási díjból. A gyártási és az ezzel járó feladatokat cégünk bonyolítja és készíti el. A bemutatkozó filmjét a megfelelő műsor tematikájához igazítjuk. A videó egy hónapig napi három alkalommal látható csatornánkon, majd az anyagot archiváljuk, s a weboldalunk archívumában további 4 hónapig még elérhetővé tesszük. Majd ha ezek után szeretné újra ajánlani kisfilmjét, akkor már csak a sugárzási díjat kell megfizetni és újból sugározzuk bemutatkozó filmjét.. Ha több tevékenysége is van, és szeretné ezeket szintén megmutatni, akkor újabb forgatással ezt is megteheti. Az Esküvő TV a következő műsorokat kínálja:

◽ Szervezzünk esküvőt - elsősorban esküvőszervezők és rendezvényszervezők bemutató filmjei láthatók
◽ Dekorációs tanácsok
◽ Virágok az esküvőn
◽ Esküvői divat - esküvői ruhaszalonok, kölcsönzők, esküvői divattal foglalkozók jelentkezhetnek
◽ Moment - fotósok, fotóművészek
◽ Utómunka – videó és cinematographer
◽ Smink és haj
◽ Kiegészítők az esküvőn – autókölcsönzés, tűzijáték, léggömb, galambröptetés és egyéb szolgáltatások, amelyek nélkülözhetetlen kellékei lehetnek egy esküvőnek
◽ Talpalávaló - zenészek, zenekarok
◽ Halljunk szót! – vőfélyek, ceremóniamesterek
◽ Édes élet - cukrászok, sütemények, desszertet kínáló cégek jelentkezhetnek
◽ Helyek, helyszínek - éttermek, szállodák, rendezvényházak
◽ Nászutas lakosztály - utazási irodák, szállodák
◽ Táncoktatás és egyéb szolgáltatók

Online-csatornánk nemcsak az országban, hanem külföldön is látható. Az internet világában és a mai fejlett technikának köszönhetően Full HD minőséget biztosítunk ahhoz, hogy a filmek a legélvezhetőbb formában jelenjenek meg a képernyőkön. Online-sugárzás, de akinek van internetes csatlakozásra is alkalmas televíziója, kényelmesen fotelban hátradőlve nézheti az Esküvő TV műsorait. Sőt, okos mobiltelefonokon is nézhetőek műsoraink. Nincs más teendője, jelentkezzen az info@eskuvotv.com címen. Mi elkészítjük Önnek bemutatkozó filmjét, hogy az Esküvő TV nézői a legmegfelelőbb szolgáltatót választhassák ki a nagy napra. Elkészítjük és levetítjük! Esküvő Tv, a csatorna ami összeköt!


Szolgáltatóknak | Kapcsolat | Copyright 2013